Kinesio-tape Kinesio-tape
A teljesítmény- és tömegsport fejlődésével együtt vált a sérülés megelőzésére és kezelésére használt bandázsolás ismertté és kedveltté.
Dévény-módszer Dévény-módszer
A Dévény Speciális manuális technika- Gimnasztika Módszer (DSGM) megalkotója Dévény Anna gyógytornász, aki több mint 30 éve folytatja gyógyító tevékenységét.

Felnőtteknek

 

FelnőtteknekMi áll a mozgásszervi problémák hátterében?

A mindennapi rutin, az életmódbeli sajátosságok, a munkavégzés folyamata és körülményei során sok megszokásból végzett mozdulat, testtartás észrevétlenül fokozottan terheli gerincünket,ízületeinket, izmainkat. Sokan éreztek bizonyára meghúzódott, elfeküdt, vagy huzatot kapott  izom miatt napokig tartó fájdalmat, mely még a mozdulatoknak is határt szabott. A testsúlyunk is maximálisan befolyásolja aktivitásunkat, ízületi, izomzati állapotunkat, vagy a keringési rendszer általános állapotát. Ne várja meg, amíg a szűnni nem akaró tünetek maradandó elváltozásokhoz vezetnek!

 

Mit tehetünk annak érdekében hogy a mozgásszervi panaszok elkerüljenek minket?

Ügyeljünk a súlyunkra, az étrendre, az életvitelünkre, a rendszeresen és  jólesően végzett mozgás mennyiségére. Ha nem tudja, hogy kezdjen hozzá, ne szégyelljen tanácsot kérni a szakemberektől: diabetológus orvos, dietetikus, gyógytornász,edző.

 

 

Válasszon az alábbi menüpontok közűl:

 

GERINCPANASZOK

ÍZÜLETI KOPÁS

MUNKAHELYI ÁRTALOM

MŰTÉT UTÁN

SÉRÜLÉS UTÁN

SPORTOLÓ FELNŐTT

KINESIO-TAPE