Kinesio-tape Kinesio-tape
A teljesítmény- és tömegsport fejlődésével együtt vált a sérülés megelőzésére és kezelésére használt bandázsolás ismertté és kedveltté.
Dévény-módszer Dévény-módszer
A Dévény Speciális manuális technika- Gimnasztika Módszer (DSGM) megalkotója Dévény Anna gyógytornász, aki több mint 30 éve folytatja gyógyító tevékenységét.

Munkatársak

 

 

Nagy Lilla - gyógytornász

 

Érdeklődésem a szakma iránt már gyermekkoromban elkezdődött. Mint afféle gyermek, én is nagyon izgága voltam kiskoromban, így már korán érdeklődtem a mozgás minden fajtája iránt. Különböző sportágban volt szerencsém levezetni a felhalmozódott energiákat.  Mindig kerestem a kihívásokat és elhivatottan edzettem, hogy elérjem a kitűzött céljaimat. A sportolás azonban számomra nem csupán az energiák levezetésében merült ki. Megtanultam csapatban dolgozni, odafigyelni másokra, és ha szükség volt rá, segíteni, amiben tudtam.

Ez a fajta szemléletmód vezérelt akkor is, amikor kerestem a hozzám leginkább illő hivatást. A hosszadalmas keresgetés során akadtam rá a gyógytornász- fizioterapeuta szakmára. Őszintén megmondva abban az időben nem tudtam, hogy ki is az a gyógytornász és mit is csinál valójában. Kérdésemre a választ az egyik nyílt napon kaptam meg, amelynek köszönhetően döntöttem ez mellett.

A négy év alatt kiváló szakmai ismerettel és tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhattam, és egészségügyi intézményeket járva szerezhettem tapasztalatokat. A főiskolai évek alatt több tanfolyamot is elvégeztem, melyek bővítették tudásom. 2016-ban sikeresen befejeztem a gyógytornász szakot a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központban. Ennek eléréséhez rengeteg biztatást, segítséget kaptam nem csupán szüleimtől, barátaimtól, de szülőfalumban, Nagybajomban élőktől is, akik hozzájárultak a céljaim eléréséhez.

Az a cél vezérel, hogy a tanultakat széles skálán, változatosan alkalmazhassam, kombinálva, egymásra építve a különböző gyógytornaelemeket, ezzel segítve pácienseim gyógyulását.. Munkámra az elhivatottság, az egyénre szabottság és az emberek iránti tisztelet jellemző.

Korosztálytól függetlenül várom a gyógyulni vágyókat és azokat, akik szinten szeretnék tartani fizikális állapotukat. A gyógytorna a lehetőségek tárháza, találjuk meg közösen az egészséghez vezető utat.

 


Elvégzett tanfolyamok:

  • Ízületi és lágyrész mobilizáció Dr. Terrier szerint I-II.-                   Zalaegerszeg
  • Gyógyászati segédeszközök a mozgásrehabilitációban-                    Budapest
  • Oriolus-Med Alternatív Medicina Acu-Tape elméleti és                  gyakorlati alap- és haladó I. tanfolyam- Budapest
  • Fit-Ball a Fizioterápiában tanfolyam- Zalaegerszeg